Sbírka, bazárek a DIY workshop MojeMÓDA

13.07.2013 18:00

Vážení zahradní fajnšmekři, přátelé – rádi bychom Vás pozvali na sběrnou akci na podporu mobilní kreativní dílny MojeMÓDA. Sejdeme se v baru Zahrada, kde pro Vás připravíme punkový workshop (materiály a zázemí na výrobu recyklovaných šperků, doplňků a dalších legrácek), bazar oblečení za smluvní ceny a také „hrabárnu“, odkud si věci odnesete zdarma – jediné, co budeme chtít, je Váš úsměv :-)

1) Ulehčíte si: příležitost, jak se zbavit oblečení, šperků, doplňků a dalších materiálů, které už nechcete. 2) Pomůžete: část nevyužitého oblečení odneseme do Armády spásy. 3) Ekologický potenciál: re-use = znovu-užití věcí. 4) Naučíte se něco nového: propagujeme "recepty" Do It Yourself a snažíme se ukázat, jak snadné je být kreativní. Každý může vytvořit originální doplněk. 5) Zábava: setkání v hospodském prostředí a organizátorské trio MojíMÓDY.

Stavte se za námi a ulehčete svému šatníku. Zbavte se nepotřebných nebo rozbitých věcí. Na oplátku si uděláte radost vlastnoručně vyrobenou ozdobou, doplňkem nebo sekáčovým kouskem oblečení!

Ti, kdo jsou na prázdninách a 13.7. nemůžou nemusí smutnit! Na Zahradě bude po celý červenec k dispozici krabice, kam můžete donést věci, které darujete MojíMÓDĚ.

Těší se na Vás Ája, Verča a Markéta!

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.